18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C till Sigma

Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C till Sigma

Artikelnummer: 1026284
  • Perfekt reseobjektiv med stort zoomomfång.
  • Snabb autofokus och bra närgräns.
  • Bildstabilisering (för Nikon, Canon och Sigma)
5 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C till Sigma
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-Filter 72mm PD WMC
6 388 SEK
18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C till Sigma
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
5 718 SEK

 Zoomobjektivet som har allt i ett paket
Många zoomobjektiv kräver ofta kompakthet och förstärkning av ytterligare funktioner för att vara kapabla att täcka alla de krav som en fotograf ställer på ett objektiv. Detta objektiv är resultatet av Sigmas mål att uppfylla kraven om mångsidighet och optisk prestanda.

Comtemporary-serien är högpresterande och har utrustats med den senaste tekniken för att både ha hög prestanda men ändå vara kompakt för att passa i olika fotosituationer.

De mest lämpade glasen är utvalda för att optimera brännvidden på objektivet. Från vidvinkel till telefoto och makro får du fantastisk bildkvalitet genom hela zoomområdet. Objektivet kompenserar för distorsionen väldigt bra, speciellt i vidvinkelläget.

Objektivet har behandlats med Super Multi-Layer Coating som minskar ljusslöjor och spökbilder. Detta innebär att dina bilder kommer bli skarpa och ha hög kontrast även i motljus.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.