Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art till Sigma
Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art till Sigma
Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art till Sigma
Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art till Sigma
Artikelnummer: 1038710

Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art till Sigma

70mm f/2,8 DG Macro Art till Sigma

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Hög skärpa oavsett fokuseringsavstånd.
  • Utmärkt för små föremål som smycken och blommor.
  • Avbildningsskala och avståndsskala för enkel manuell fokusering.
5 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Macroobjektiv i Sigmas Art-serie

Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art är ett mångsidigt objektiv för fler olika typer av bilder. Närgränsen gör det till ett självklart objektiv för att fotografera riktigt små motiv på nära håll, såsom smycken, blommor och andra detaljer. Men objektivet kan även användas till porträtt och vissa typer av sport och landskapsbilder. Den höga ljusstyrkan har möjlighet att ge dig både kort skärpedjup och korta slutartiden och den optiska kvaliteten ger dig en bra skärpa över hela bildytan.

Fördelar:

  • Tillverkad för maximal skärpa
  • Snabb omkoppling för manuell fokus
  • Rundade bländablad

Tillverkad för maximal skärpa

Objektivet är tillverkat för att leverera maximal bildkvalitet över hela bildytan, oavsett fokuseringsavstånd. Objektivet är tillverkat med 13 linselement i 10 grupper och har en maximal förstoringsgrad på skala 1:1, vilket innebär att motiven avbildas i samma storlek på sensorn som i verkligheten och ger på så vis tillgång till små detaljer i bilden.

Snabb omkoppling för manuell fokus

Autofokusmotorn låter dig ta över skärpeinställningen manuellt utan att du behöver koppla om någon knapp. Detta gör att du snabbt kan ställa skärpan manuellt för att maximera kontrollen, något som är viktigt vid fotografering med riktigt kort skärpedjup.

Rundade bländarblad

Med 9 stycken bländarblad med avrundad design får du fin och mjuk bakgrundsoskärpa.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd LH708-1
  • Mjuk transportväska LS-588K
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.