TAP-in konsol till Nikon

Tamron TAP-in konsol till Nikon

Artikelnummer: 1028241
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Uppdatera ditt Tamron-objektiv med TAP-in konsol

Med TAP-in konsol kan du uppdatera firmware i utvalda Tamron-objektiv samt anpassa olika linsfunktioner. Det enda du behöver göra är att ansluta TAP-in konsol och starta Tamron TAP-in Utility på din dator för att uppdatera din firmware via Tamrons kostnadsfria programvara.

  • Uppdatera firmware
  • Anpassa funktioner på ditt Tamron-objektiv
  • Fungerar med PC och Mac

Med hjälp av TAP-in konsol kan du anpassa ditt objektiv efter dina önskemål genom att ändra olika inställningar på det. Ändringar som kan göras med hjälp av TAP-in konsol är:

  • Fokusjustering
  • Justering av fokuseringsavstånd (endast för objektiv med Focus Limiter)
  • Skärpan kan justeras manuellt, även i autofokus-läge (endast för objektiv som har funktionen ”Full-time Manual Focus”)
  • VC-justering (endast för objektiv med VC)
  • Spara anpassade datafiler

Ladda ned TAP-in Utility för firmware-uppdatering och objektivjustering med TAP-in konsol.

Lista på kompatibla objektiv hittar du på Tamrons hemsida.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.