Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp HLD-8 till E-M5 Mark II

Olympus Batterigrepp HLD-8 till E-M5 Mark II

Artikelnummer: 1017336
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Detta batterigrepp är damm- och stänksäkert. Du kan dela upp den i två delar, en del som är perfekt för landskapsfotografering och en för porträtt. Delen för landskapsfotografering inkluderar en inbyggd slutare. Delen för porträttfotografering består av ett gjutet grepp som gör fotograferingen mer stabil när kameran är i vertikalt läge. Det finns även en inbyggd slutare, två programmerbara funktionsknappar, DC-IN-kontakt samt ett fack för extra BLN-1 batteri.

När du använder två batterier kan du välja vilket batteri som ska användas först. Kameran kommer automatisk övergå till det andra batteriet när det första är slut.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.