Kampanj

M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 PRO

Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 PRO

Artikelnummer: 1029092
  • Fast normalobjektiv motsvarande 50 mm.
  • Den höga ljusstyrkan gör objektivet lämpligt för porträtt och fotografering i dåligt ljus.
  • Snabb autofokus och AF/MF-omkopplare med avståndsskala
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Olympus Lens CashbackFå 1500,- tillbaka!

Gäller när du köper detta objektiv och registrerar ditt köp hos Olympus. Kampanjen gäller t.o.m. 15/1 - 2021. För mer info klickar du på läs mer.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 PRO
Putsduk Photo Microklear Cloth
Stativ C3780TN Combination kolfiber
14 549 SEK
M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 PRO
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
11 370 SEK11 829 SEK

Olympus M.Zuiko Digital ED 25 f/1,2 Pro.

Extremt ljusstarkt objektiv som motsvar 50mm på en fullformatskamera. Objektivet är damm, regn och frostskyddat och har en snabb autofokus, vilket gör den lämplig för alla tänkbara fototillfällen.

Fördelar:

  • Motsvarande 50mm
  • Extremt hög ljusstyrka på f/1,2
  • Snabb och exakt autfokus.
  • Z Coatning Nano för att minska reflexer
  • Hög upplösning över hela bildytan

Olympus PRO-serien

PRO-serien är de tåligaste objektiven ifrån Olympus. Med vädertätning mot fukt och damm samt tålighet mot kyla är detta tänkt att klara av de tuffaste förhållanden. Objektiven är även utrustade med en smidig lösning för att ställa om till manuell fokus genom att dra i fokus-ringen.

Klassisk bildvinkel med modern teknik och hög ljusstyrka.

50mm är en omtyckt och mångsidig bildvinkel. Att kunna kombinera det med hög skärpa, riktigt kort skärpedjup och snabb exakt autofokus är ett krav hos professionella fotografer. Kombinerat med bildstabiliseringen i Olympus PEN och OM-D kameror blir även fotografering i mörker ett nöje.

Fokus på oskärpa

Med en ljusstyrka på f/1,2 ligger mycket fokus på bakgrundsoskärpan. Med en 9-bladig bländare en speciell uppsättning av linselementen förblir oskärpan mjuk och likformad över hela bilden. På samma sätt behålls även skärpan ända ut i kanterna.

Z Coating Nano

Med Olympus Z Coating Nano motverkas störande reflexer i objektivet, så som flares och spökeffekter. Resultatet är en renare bild som kräver mindre efterbehandling.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.