Kampanj

M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO

Artikelnummer: 1019748
  • Motsvarar 16 mm fisheye med krökta kanter
  • Hög ljusstyrka för snabba slutartider och bilder i dåligt ljus
  • Vädertätat och tålig konstruktion
9 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Olympus Lens CashbackFå 1500,- tillbaka!

Gäller när du köper detta objektiv och registrerar ditt köp hos Olympus. Kampanjen gäller t.o.m. 15/1 - 2021. För mer info klickar du på läs mer.
Läs mer
Beställningsvara

Värdepaket

M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
9 718 SEK

Olympus AF 8 mm Fisheye f/1,8 PRO

Detta Fisheye-objektiv från Olympus ger dig nya möjligheter till kreativa bilder och video. Den stora bländaren säkerställer bild- och färgåtergivning i alla typer av ljussituationer, särskilt i ljussvaga miljöer. Närgränsen på 2,5 cm och den maxiamala förstoringsgraden på 0,2x gör detta objektiv till ett bra val för dig som är naturfotograf, gillar ovanliga perspektiv och vill få en utsökt bokeh i bilderna.

Objektivet passar också bra vid sport- och actionfotografering med snabbrörliga motiv, landskap, panorma, folksamlingar, interiör och arkitektur. Objektivet är, precis som övriga objektiv i PRO-serien, kompakt och lätt.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.