Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO
Artikelnummer: 1019748

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Motsvarar 16 mm fisheye med krökta kanter
  • Hög ljusstyrka för snabba slutartider och bilder i dåligt ljus
  • Vädertätat och tålig konstruktion
11 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Olympus AF 8 mm Fisheye f/1,8 PRO

Detta Fisheye-objektiv från Olympus ger dig nya möjligheter till kreativa bilder och video. Den stora bländaren säkerställer bild- och färgåtergivning i alla typer av ljussituationer, särskilt i ljussvaga miljöer. Närgränsen på 2,5 cm och den maxiamala förstoringsgraden på 0,2x gör detta objektiv till ett bra val för dig som är naturfotograf, gillar ovanliga perspektiv och vill få en utsökt bokeh i bilderna.

Objektivet passar också bra vid sport- och actionfotografering med snabbrörliga motiv, landskap, panorma, folksamlingar, interiör och arkitektur. Objektivet är, precis som övriga objektiv i PRO-serien, kompakt och lätt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.