Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO

Artikelnummer: 1019748
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Motsvarar 16 mm fisheye med krökta kanter
  • Hög ljusstyrka för snabba slutartider och bilder i dåligt ljus
  • Vädertätat och tålig konstruktion
10 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1,8 Fisheye PRO
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
10 628 SEK

Olympus AF 8 mm Fisheye f/1,8 PRO

Detta Fisheye-objektiv från Olympus ger dig nya möjligheter till kreativa bilder och video. Den stora bländaren säkerställer bild- och färgåtergivning i alla typer av ljussituationer, särskilt i ljussvaga miljöer. Närgränsen på 2,5 cm och den maxiamala förstoringsgraden på 0,2x gör detta objektiv till ett bra val för dig som är naturfotograf, gillar ovanliga perspektiv och vill få en utsökt bokeh i bilderna.

Objektivet passar också bra vid sport- och actionfotografering med snabbrörliga motiv, landskap, panorma, folksamlingar, interiör och arkitektur. Objektivet är, precis som övriga objektiv i PRO-serien, kompakt och lätt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.