Kampanj

DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2,8-4,0 ASPH

Panasonic DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2,8-4,0 ASPH

Artikelnummer: 1033812
  • Vidvinkelzoom motsvarande 16-36 mm, perfekt för landskap, stadsfotografering och fotografering inomhus.
  • Passar utmärkt till både stillbild och video.
  • Filtergänga för ND, CPL eller filtersystem.
13 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

PANASONIC LENS BUNDLE CAMPAIGNSpara 2000,-

Gäller vid köp av objektiv i samband med kamerahus eller kamerahus-kit. Kampanjen gäller t.o.m. 31/1 - 2021. Klicka på läs mer för att få mer information.
Läs mer
Beställningsvara

Värdepaket

DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2,8-4,0 ASPH
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
15 879 SEK
DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2,8-4,0 ASPH
Putsduk Photo Microklear Cloth
ND filter super dark variable small 52-67mm
16 549 SEK

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2,8-4,0 ASPH

Vidvinkelobjektiv med hög ljusstyrka anpassat för både till 4K-film och stillbilder. Objektivets breda bildvinkel gör att det lämpar sig utmärkt för landskap, arkitektur och film där utrymmet är begränsat.

Fördelar:

  • Motsvarande 16-36mm
  • Ljusstyrka f/2,8-4,0
  • 67mm Filtergärna
  • Vädertätad
  • Anpassad för 4k
  • Nano Surface Coating

Motsvarande 16-36mm

En bildvinkel på 16mm passar bra till både landskap, arkitekt och interiör foto/film och lämpar sig bra till film när utrymmet är begränsat. Inzoomat fungerar det även som en normal-optik.

f/2,8

Med en riktigt god ljusstyrka på f/2,8 i det vidaste läget har du möjlighet att filma och fotografera även när ljuset blir sämre.

67mm filtergänga

Med en filtergänga på 67mm har du möjlighet att montera på ND eller Polariserande filter direkt på objektivet, utan någon adapter eller filterhållare. Använd ett variabelt ND-filter vid filmning för att få rätt slutartider eller ett graduerat ND-filter vid landskapsfotografering.

Vädertätat

Objektivet är tätat mot damm och fukt samt även fryssäkert. Detta gör att det passar bra ihop med Panasonics Lumix-kameror med samma egenskaper för pålitlighet i krävande miljöer.

Anpassat för 4K

Med en snabb AF-motor på 240FPS fokuserar objektivet snabbt, tyst, effektivt och lämpar sig därför bra för 4K filmer. Den snabba uppdateringsfrekvensen tillsammans med Panasonics DFD-focus reducerar wobblande fokus vid filmning och en micro-stegsmotor för bländaren ger mjuka exponeringsförändringar.

Nano Surface Coating

Objektivet har en smutsavvisande coating som gör det lätt att hålla rent.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.