Firmware-uppdatering DMW-SFU1GU V-log key code

Panasonic Firmware-uppdatering DMW-SFU1GU V-log key code

Artikelnummer: 1021345
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DMW-SFU1GU V-log key code för DC-GH5, DMC-GH4, DMC-FZ2000

Firmware-uppdatering som ger dig tillgång till V-Log L i Panasonic DC-GH5, DMC-GH4 och DMC-DZ2000

LOG låter dig filma med ett större dynamiskt omfång. Du lagrar material med mer detaljer i hög och lågdagrar och får en bild som kan visa ett större omfång från de ljusa till mörka delarna av materialet. Direkt från kameran ser bilden väldigt platt ut i sitt utseende, för att filmen ska återges på ett korrekt sätt måste materialet färgkorrigeras.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.