Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Artikelnummer: 1053142

Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera

Filma upp till 6K med boxkameran BS1H

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Filma upp till 6K
 • 14 + dynamiskt omfång
 • 24,2 MP Full-format sensor
39 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Panasonic presenterar stolt deras LUMIX DC-BS1H i fullformat. LUMIX BS1H är en mångsidig boxkamera som kombinerar videoprestanda i biokvalitet med LUMIX S1H. BS1H rymmer en 24-megapixel fullformatsensor med Dual Native ISO-teknik som ger fantastisk bild även i svåra ljusförhållanden, inklusive 6K fullupplöst högupplöst inspelning, imponerande bokeh, brett dynamiskt område med 14+ stopp, V-Log och mycket mer. Med flera anslutningar och extrem rörlighet kan användare flexibelt bygga upp BS1H till sitt kamerasystem enligt sitt egna behov.

Fördelar

 • Filma upp till 6K
 • 24,2 MP Full-format senstor
 • Dual Native ISO
 • 14 + dynamiskt omfång
 • Tidskod och Genlock
 • Variabel Frame Rate
 • Liten och flexibel design
 • Montera vart som helst
 • Spela in lokalt via SD-kort eller externt via HDMI eller SDI ut
 • Kan strömföras (PoE+) och styras med Nätverkskabel (Cat6)
 • Fjärrstyr upp till 12 kameror via Panasonics Mutlicam-mjukvara

Filmproduktionskvalitet med 35 mm fullformatssensor

BS1H innehåller en 24,2 megapixel 35 mm fullformat CMOS-sensor (35,6 mm x 23,8 mm) som filmar upp till 6K upplösning. Med en aktiv upplösning på 6 024 x 4016 levererar BS1H cirka 24,2 miljoner bilder. Implementering av ett OLPF (optiskt lågpassfilter) dämpar moire och falsk färg. Bildsensorn med Dual Native ISO i BS1H minimerar brus genom att anpassa sig efter bilden. I kombination med optimal signalbehandling från Venus Engine garanterar den maximal ISO 51200 högkänslig inspelning med minimalt brus.

Maximera användningen av pixlarna i fullformatsensorn, LUMIX BS1H kan filma 6K/24p, 5,4K/30p (3:2 bildförhållande) eller 5,9K/30p (16:9 bildförhållande) högupplöst videoinspelning. Det ger också 10-bitars 60p 4K HEVC-videoinspelning när du använder bildområdet motsvarande Super 35mm 4:2: 2 10-bitars 4K30p kan spelas in i H.264. Dess högupplösta data kan också användas för att skapa 4K-videor med högre bildkvalitet eller för att beskära material i 4K.

LUMIX BS1H levererar 14+ dynamiskt omfång med V-Log, som är i stort sett desamma som för Panasonic Cinema Cameras, för att exakt återge allt från mörka till ljusa områden.

Möjligheten att få exakta färger och fina hudtoner är ett måste för alla filmare. LUMIX BS1H importerar den berömda kolorimetri från VariCam-serien av biokameror. LUMIX BS1H innehåller V-Log/V-Gamut-inspelning för att leverera ett högt dynamiskt omfång och breda färger. V-Log ger en platt bild i kameran men all färginformation i bilden bibehålls. Det betyder att man kan hantera all färgdata i efterberabetning. 

CMOS-sensorn på LUMIX BS1H har ett brett färgomfång "V-Gamut", vilket är BS1H:s färgutrymme och uppnår ett färgutrymme som är bredare än BT.2020. V-Log har loggkurvegenskaper som påminner lite om negativ film och V-Gamut levererar ett färgutrymme som är ännu större än film.
Förutom HDR-inspelning (High Dynamic Range) spelar kameran in video med en särskild gammakurva som är kompatibel med ITU-R BT.2100, och användaren kan nu välja Hybrid Log Gamma (HLG) i Photo Style.


En mängd olika inspelningsformat, bildfrekvenser och upplösningar upp till 6K

LUMIX BS1H kan 4:2:2 10-bitars 4K 60p/50p HDMI-utgång. Genom att anta en ny värmedispersionsstruktur uppnådde den obegränsad videoinspelning i olika inspelningsformat, inklusive 4:3 anamorfiskt läge, för att möta professionella behov. Dessutom erbjuder BS1H två alternativ för RAW-arbetsflöde mer till de omfattande kreativa behoven. [5.9K] / [4K] / [Anamorphic (4:3) 3.5K] 12-bitars RAW-videodata kan matas ut över HDMI för att spara Apple ProRes RAW på Atomos Ninja V eller spara Blackmagic RAW på Blackmagic Video Assist 12G HDR.

VFR (Variable Frame Rate) låter användare spela in övercranked / undercranked video i C4K / 4K (60 fps, max 2,5x långsammare i 24p) och FHD (180 fps, maximalt 7,5x långsammare i 24p). Minsta bildhastighet för video med snabb rörelse är 2 bps. Dessutom kan HFR (High Frame Rate) video med ljud också spelas in även när autofokus används. En mängd olika effekter är tillgängliga för att producera en slowmotion -video genom efterproduktionsprocessen.
LUMIX BS1H antog en ny värmedispersionsstruktur för att uppnå obegränsad videoinspelning. Kroppsramen består av aluminium och magnesiumlegering för att förverkliga både hållbarhet och låg vikt.
För att stödja ett växande behov av liveströmning erbjuder BS1H en IP-strömningsfunktion som möjliggör avlägsen högkvalitativ bildöverföring till den sociala streamingplattformen online med PC-anslutning via trådbundet LAN. I synnerhet kan LUMIX BS1H strömma 4K 60p (50p) video i H.265. H.265 realiserar halva bithastigheten samtidigt som bildkvaliteten är densamma som H.264, vilket innebär att den kan ge 2x högre bildkvalitet vid samma bithastighet som H.264. Streaming i ultrahög definition 4K med låg bithastighet är möjlig även i de fall där bandbredden inte är tillräckligt bred.

Ett brett utbud av anslutningar för obegränsade möjligheter

Med kroppsramen sammansatt av aluminium och magnesiumlegering är LUMIX BS1H en kompakt och lätt men ändå hållbar kamera i boxstil och den erbjuder en mängd praktiska portar. Förutom en USB 3.1 Type-C finns en 3G-SDI (BNC) och en HDMI Type-A-terminal som kan användas för samtidig utmatning. Dessutom finns Genlock IN (BNC) och Timecode IN/OUT (BNC) -funktioner som möjliggör synkroniserad videoinspelning i flera vinklar för att bygga ett skalbart system med externa bildskärmar, riggar och gimbals från andra tillverkare. När den är ansluten till LAN gör Power over Ethernet+ (PoE+) det enkelt att installera både fysiskt och elektriskt. Kontroll över maximalt 12 uppsättningar LUMIX BS1H -kameror*2 är tillgänglig med Panasonic PC -programvara LUMIX Tether för Multicam. LUMIX BS1H är också utrustad med en dubbel SD -kortplats för backupinspelning eller reläinspelning.
Användning av LUMIX S -serie linser med BS1H ger ytterligare fördelar. Boost I.S. (video) -funktionen (bildstabilisator) kan användas och överlägsen AF/AE -kontroll är tillgänglig när LUMIX S -seriens objektiv med O.I.S. (Optisk bildstabilisator) är monterad.


V-Log eller V709 kan väljas på den externa bildskärmen via SDI under RAW-utmatning. Fotograferingshjälpfunktioner inklusive V-Log View Assist, Luminance Spot Meter och Zebra Pattern kan användas under RAW-utmatning.

Apple ProRes RAW
 • Valbart inspelningsläge beror på firmwareversionen av Atomos Ninja V.
 • Gå till Atomos hemsida för information om firmwareversion för Atomos Ninja V.
 • Programvara som stöder Apple ProRes RAW krävs för att redigera RAW-video inspelad med NINJA V. Applicera LUT som är tillgänglig på panasonics hemsida för att göra samma färgklassificering som V-Log/V-Gamut
Blackmagic RAW
 • Valbart inspelningsläge beror på firmwareversionen av Blackmagic Video Assist 12G HDR.
 • Se Blackmagic Design -webbplatsen för information om motsvarande firmwareversion av Blackmagic Video Assist 12G HDR.
 • DaVinci Resolve eller DaVinci Resolve Studio krävs för att spela upp och redigera Blackmagic RAW -data. DaVinci Resolve Studio krävs för att leverera projekt med Blackmagic RAW -data i upplösningar över 3840x2160.

Levereras med

 • Panasonic BS1H
 • Nätadapter
 • Nätkabel
 • Kontaktskydd
 • Sensorskydd
 • Blixtskoskydd
 • Kabellås
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn