Profoto Softbox RFi Octa 90cm 3'

Softbox RFi Octa 90cm 3'

Artikelnummer: 1000801
2 995 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Ej köpbar
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Profoto Softbox

Profoto RFi Softbox kombinerar hög kvalitet med låga priser. Tillverkad i ett kraftigt högkvalitativt material med förstärkta hörn och sömmar, silvrig insida, 6cm recessed front (RF) samt löstagbar inner- och ytterduk. Det ger dig ett jämnt kraftigt ljus, lättkontrollerat kantljus och möjligheter att snabbt och enkelt montera på raster. Levereras alltid i en transportväska med plats för monteringsring. Glöm inte köpa till en monteringsring.!

Fördelar

  • Skapar ett mjuk och vackert ljus
  • Djupare form för en större kontroll och riktning på ljuset
  • Enkel att montera
  • Löstagbar inner- och ytterduk
  • Transportväska medföljer

Levereras med

  • Profoto RFi Softbox (octa)
  • Inner- och ytterduk
  • Transportväska

OBS!
Speedringadapter ingår ej. För att montera Octaboxen på din profotoblixt behöver du denna speedringadapter. Det finns fler adaptrar som passar denna softbox om du exempelvis äger en blixt med Elinchrom- eller Bowensfattning

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.