Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Puffskydd WS-LAV 3-pack

Røde Puffskydd WS-LAV 3-pack

Artikelnummer: 1010099
195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Mikrofonskydd för optimerade ljudinspelningar

Förebygg vind- och puffljud med detta puffskydd, framtaget speciellt av Røde. Puffskyddet hindrar de luftströmmar som uppstår utomhus och vid kraftigare utblås att nå mikrofonens membran, och ger på så sätt en maximerad ljudinspelning, med ett krispigare och renare ljud. Skyddet levereras i pack om 3 st.

Passar följande produkter:

  • Røde Lavalier Lapel Microphone

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.