Røde RodeCover Pro
Røde RodeCover Pro
Røde RodeCover Pro
Røde RodeCover Pro

Røde RodeCover Pro

Skyddslock för RødeCaster Pro

Artikelnummer: 1053365
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Polykarbonatlock
  • Skyddar mot smuts, damm, spill och slag
  • Modellanpassad för att passa perfekt till Røde RØDECaster Pro
625 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
RØDECover Pro är ett skyddslock av polykarbonat till RØDECaster Pro, designat för att skydda din podcastmixer från damm, smuts och eventuella olyckor med kaffekoppen. RØDECover Pro gör det enklare att behålla inställningarna och nivåerna tills nästa gång. Polykarbonatlocket är mycket stöttåligt och perfekt modellanpassat för att sitta perfekt så det inte ramlar av om du vill flytta på enheten.

Material: Transparent polykarbonat
Vikt: 288 gram
Dimensioner: 357 x 268 x 28 mm
Passar till: Røde RØDECaster Pro
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.