Roland Boutique TB-03 Bass Line
Roland Boutique TB-03 Bass Line
Roland Boutique TB-03 Bass Line
Roland Boutique TB-03 Bass Line
Roland Boutique TB-03 Bass Line
Artikelnummer: 1047928

Roland Boutique TB-03 Bass Line

Kompakt reissue av den klassiska TB-303-synthen

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Reissue av TB-303
 • Kontroller för filter
 • Overdrive- & delay-effekter
4 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Som en del av Rolands Boutique-serie av klassiska synthar i reissue-form, är Roland TB-03 Bass Line Boutique nu här – baserad på den klassiska TB-303:an – floppen som blev en succé. Den inkluderar det säregna och karaktäristiska ljudet från TB-303 i en kompakt, portabel form som kan strömförsörjas av AA-batterier eller USB-ström och även fungerar som ett ljudkort till din dator. Allt för att du ska kunna skapa basslingor likt de som genererade så många hits i dance-världen på 90-talet.

Fördelar

 • Reissue av den ikoniska synthen TB-303 Bass Line
 • Direktkontroll för cutoff, resonance, envelope mod, decay och accent
 • Nya funktioner såsom LED-display, overdrive- & delay-effekter och MIDI
 • Programmerbar via Pitch, Time och Step Write
 • CV/Gate outputs för att styra äldre analog utrustning och modulsynthar
 • Dedikerad triggeringång för att driva den interna sequencern
 • Högst portabel för mobilt musikskapande
 • Kvalitetskonstruktion med frontpanel i metall
 • Drivs av batteri eller USB
 • 24 bit/96 kHz-ljudkort via USB
 • Inbyggd aktiv minihögtalare
 • Kompatibel med K-25m Keyboard Unit

En flopp som blev en succé

För den som var med under dance-genrens utveckling under 90-talet är TB-303 Bass Line en riktig klassiker. Från början var 303:an riktad till gitarrister som behövde ett baskomp, men synthen blev ett misslyckande och utgick ett par år efter lansering. Den dåvarande subgenren house och framförallt stilen ”acid house” såg en ny användning för produkten och plockade upp billiga exemplar på grund av misslyckandet att försöka nå gitarristerna. TB-303 blev en stor succé inom elektronisk musik och acid house bygger i princip helt och hållet på denna synth, genom sitt lätt distade ljud och tydliga karaktär.

Det hypnotiska groovet är där

För dig som inte var med under dance-genrens utveckling under det glada 90-talet – här har du TB-303 i reissueform med allt som karaktäriserade den berömda bas-synthen, i en modern, kompakt förpackning. TB-03 ärver allt som gjorde TB-303 till vad den var – layouten och kontrollerna är oförändrade, Rolands ACB-teknologi (Analog Circuit Behavior) gör att det låter precis som originalet, såg- och fyrkantsvågformer är tillgängliga, tillsammans med alla rattar för att forma 303:s unika karaktär, inklusive tuning, cutoff, resonance, envelope mod, decay och accent. Det hypnotiska groovet är där – precis som det en gång i tiden var.

Skicka MIDI och strömförsörj via USB

TB-03 tar dock utvecklingen ett steg längre med en LED-display som gör din programmering enklare, overdrive- och delayeffekter gör att du kan forma ditt ljud i större utsträckning och i din hemmastudio kan du skicka MIDI-signaler via USB – som också fungerar som ett ljudkort till din dator. Mycket av musik skapas ju även utanför studion, och därför kan Roland Boutique Series drivas av 4 x AA batterier – klar att användas när inspirationen infinner sig. Alternativt kan TB-03 få ström via USB-porten när du kopplar in den till din dator eller en powerbank.

Koppla ihop tillsammans med K-25M

TB-03 fungerar tillsammans med Rolands K-25M så att du får ett klaviatur direktkopplat till enheten.


Levereras med

 • TB-03
 • DK-01 dock (silver)
 • Manual
 • 4 st AA-batterier
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn