Roland P-20HD Video Instant Replayer
Roland P-20HD Video Instant Replayer
Roland P-20HD Video Instant Replayer
Roland P-20HD Video Instant Replayer
Roland P-20HD Video Instant Replayer
Roland P-20HD Video Instant Replayer
Roland P-20HD Video Instant Replayer
Roland P-20HD Video Instant Replayer
Artikelnummer: 1052011

Roland P-20HD Video Instant Replayer

P-20HD Den enkla och flexibla reprismaskinen

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
 • Snabbspelning i slowmotion och uppspelning med variabel hastighet
 • Samtidig inspelning och uppspelning
 • Perfekt för esport och sport
34 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Hittills har det krävts komplicerade och dyra redskap och mycket kunskap för att skapa snabba repriser i live-sportproduktioner. Rolands P-20HD ändrar allt detta, en prisvärd och lättanvänd lösning som låter dig ta reprisfunktioner till alla produktionstyper. P-20HD erbjuder sömlös integration med de flesta av Rolands bildmixers. En intuitiv och prisvärd lösning för att få snabba reprisfunktioner i slowmotion till valfri live-produktion.

Fördelar

 • Snabbspelning i slowmotion och uppspelning med variabel hastighet
 • Intuitiva kontroller för sportproduktion med en operatör
 • Samtidig inspelning och uppspelning
 • Clip-spellista för att skapa markeringar att hämta upp senare
 • Integrerad färg LCD för förhandsgranskning
 • Spela in evenemang på SD-kort
 • Kompakt, bärbar och pålitlig
 • Perfekt för esport och sport

Ta lokal sportproduktion till nästa nivå

När man tittar på ett sportevenemang live eller i en livesändning, förväntar sig dagens publik de höga produktionsvärdena de ser när de tittar på tv-sändningar. Med P-20HD har det aldrig varit enklare och billigare att lägga till magin med omedelbar uppspelning i ditt arbetsflöde. Med hjälp av intuitiva kontroller och den integrerade färg -LCD -skärmen kan du enkelt återupprepa viktiga klipp för att låta fans återuppleva ögonblicket, antingen på din livestream eller evenemangsskärmar eller båda samtidigt.

Spela in och spela om samtidigt

P-20HD spelar in direkt på SD-kort med hög kapacitet. Och när du spelar upp klipp, fortsätter inspelningen i bakgrunden.

Spelar bra med andra

P-20HD kan enkelt infogas i en mängd olika arbetsflöden. Använd den på egen hand, eller uppströms eller nedströms alla Rolands bildmixers. Anslut två kameror och växla mellan källor för att fånga dem för repris. Båda HDMI-ingångarna har inbyggd skalning som ger bekymmersfri anslutning till nästan vilken videokälla som helst.


Inbyggd förhandsgranskningsmonitor

Med sin inbyggda färgdisplay gör P-20HD det enkelt att hantera och köra ditt arbetsflöde i realtid. I inspelningsvyn visas den aktuella videoingången, plus SD -kort information, lagringsutrymme och tillgänglig tid. Och i uppspelningsvyn kan du visa förhandsgranskningar av alla videoklipp för live repris eller sammanställning i spellistor.

Kontroll och Layout

Dedikerade transportknappar till uppspelning, paus, framåt, bakåt, markering. Ett jogg/shuttle-hjul med optisk kodning ger exakt kontroll för att finjustera klipp för uppspelning och redigering, medan T-fältet låter dig justera uppspelningshastigheten. Speed Range-funktionen ger ultrafin kontroll.

Fantastisk ljudkvalitet

P-20HD har den högkvalitativa ljudbehandling som Roland är känd för. Stereoljud stöds via inbyggda HDMI och analoga RCA -uttag, och det finns ett hörlursuttag för signalövervakning. Inbyggd EQ-, limiter- och fördröjningseffekter är också tillgängliga för att förbättra ljudet och eliminera ljud- och videosynkroniseringsproblem.

Universal filkompatibilitet

P-20HD spelar in i H.264*, ett av de mest allmänt tillgängliga filformat som finns tillgängliga. H.264 håller hög kvalitet även vid låga bithastigheter, vilket ger utmärkt video vid reducerade filstorlekar. Alla de mest populära onlinevideoplattformarna accepterar H.264-format, så att du kan ladda upp filer som skapats på P-20HD utan några konverteringssteg däremellan. För maximal inspelningsstabilitet delar P-20HD automatiskt inspelningsfilen var tredje minut.

Levereras med

 • P-20HD
 • Strömkabel

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn