Super-softie, diameter 19-22 mm längd 50 mm

Rycote Super-softie, diameter 19-22 mm längd 50 mm

Artikelnummer: 1020595
  • Minskar vindljud och handljud vid filmning
  • Bibehåller god ljudkvalitet
1 399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Super-softie behåller samma vindskyddsprestanda som en klassisk vindskyddspäls men gör det med hjälp av ett nytt material, 3D-Tex. Detta kombnierar utmärkt ljudtransparens med superb dämpning av vindbrus. Den har ingen hård intern struktur utan behåller sin form helt av 3D-tex materialet. Detta reducerar störningar och gör skyddet mer tåligt, då inga viktiga hård-delar kan bytas av eller gå sönder. Om vindskyddet skulle bli blött, antingen av kraftigt reng eller av att man har rengjort det så går det att bara krama ur vattnet, samt att den torkar fort utan att det påverkar prestandan.

Att hitta rätt diameneter på vindskyddet beror på diameter och längd på mikrofonen. Vindskyddet är designat för cylindriska shotgun mikrofoner, med öppningar som inte är längre bak än 12cm. Det är viktigt att mikrofonen täcker även sista öppningen.

Diametern är också viktig, då mikrofonen måste sitta tight för att ge en bra försegling. Rycote Slip-on kommer i tre olika diameter. Universal (19-25mm), Standard (19-22mm) samt Large (24-25mm). Ju bättre passform ju bättre vindskyddseffekt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.