12mm T2.2 VDSLR NCS CS till Micro 4/3

Samyang 12mm T2.2 VDSLR NCS CS till Micro 4/3

Artikelnummer: 1015007
3 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

12mm T2.2 VDSLR NCS CS till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
3 918 SEK

Samyang 12/2,2 Cine NCS CS
Har utformats för systemkameror med filmfunktion då fokusering endast sker manuellt. Objektivet har tandade ringar och är anpassat att kunna användas med follow-focus samt en mjukgående steglös bländarinställning. Sammantaget ger det en mycket exakt kontroll över fokus och skärpe­djup under inspelningen. Bländare och fokusskala har flyttats till sidan av objektivet för att lättare kunna läsas av videofilmare.

Linsen har 12 glas indelade i 10 grupper, inklusive två asfärsisk linser (ASP/H-ASP) samt tre ED-linser för att du ska få en hög upplösning. För att optimera ljusinsläppet samt minimera reflexerer och ghost har Nano Coating System (NCS) använts.

Brännvidden motsvarar 24mm monterat på en kamera med fullformatssensor.

Levereras med:
Motljusskydd

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.