Mikrofon MKH 8020

Sennheiser Mikrofon MKH 8020

Artikelnummer: 1017319
12 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sennheiser MKH 8020
En rundupptagande studiomikrofon från Sennheiser. MKH 8020 är idealisk för inspelning av stora och små ljudkällor. Eftersom den inte lider av en närhetseffekt, är det också ett bra val för nära uppmickning. Om den akustiska atmosfären är rätt kommer denna mikrofon ger mycket imponerande inspelningar. Den extra oktaven i basregistret gör MKH 8020 perfekt för inspelning Piporglar, flygel och akustisk kontrabas.

Leveras med
Mikrofonhuvud MKHC 8020
XLR modul MZX 8000
Mikrofonklämma MZQ 8000
Vindskydd
Manual
Transportväska i aluminium

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.