Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofon MKH 8020

Sennheiser Mikrofon MKH 8020

Artikelnummer: 1017319
12 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sennheiser MKH 8020
En rundupptagande studiomikrofon från Sennheiser. MKH 8020 är idealisk för inspelning av stora och små ljudkällor. Eftersom den inte lider av en närhetseffekt, är det också ett bra val för nära uppmickning. Om den akustiska atmosfären är rätt kommer denna mikrofon ger mycket imponerande inspelningar. Den extra oktaven i basregistret gör MKH 8020 perfekt för inspelning Piporglar, flygel och akustisk kontrabas.

Leveras med
Mikrofonhuvud MKHC 8020
XLR modul MZX 8000
Mikrofonklämma MZQ 8000
Vindskydd
Manual
Transportväska i aluminium

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.