Sennheiser Mikrofonkabel KA 600 I till AVX trådlösa system

Mikrofonkabel KA 600 I till AVX trådlösa system

Artikelnummer: 1009809
189 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Värdepaket

Mikrofonkabel KA 600 I till AVX trådlösa system
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
323 SEK

Spiralkabel från XLR-3 till fyra-polig miniteleplugg passande en iPad och iPhone. KA 600 I Mod kabeln gör att du kan ansluta en AVX till iPhone med 3.5 anslutning. Detta är en modifierad version av KA 600 I med extra elektronik för att "lura" iPhone att du har anslutit en mikrofon till telefonen.

Längd: ca 40 cm

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.