Mikrofonkabel KA 600 I till AVX trådlösa system

Sennheiser Mikrofonkabel KA 600 I till AVX trådlösa system

Artikelnummer: 1009809
129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mikrofonkabel KA 600 I till AVX trådlösa system
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
263 SEK

Spiralkabel från XLR-3 till fyra-polig miniteleplugg passande en iPad och iPhone. KA 600 I Mod kabeln gör att du kan ansluta en AVX till iPhone med 3.5 anslutning. Detta är en modifierad version av KA 600 I med extra elektronik för att "lura" iPhone att du har anslutit en mikrofon till telefonen.

Längd: ca 40 cm

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.