Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SL Headmic 1 Svart

Sennheiser SL Headmic 1 Svart

Artikelnummer: 1018877
  • Bekväm och diskret headmic
  • 3,5mm tele EW-plugg
  • Väger endast 7 gram
5 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Diskret och bekväm headmic
SL Headmic 1 är en extremt diskret och bekväm headmic med 3,5 mm tele EW-plugg. Den är bestyckad med den beprövade och omtyckta rundtagande MKE 1 mikrofonkapseln. Med dess justerbara nackband gör dess användning mycket bekväm för alla. Den är extremt lätt (7 g) med en robust metallram som gör långvarig bekymersfrit. SL Headmic levereras med en robust och elegant mjukt fodral, som också kan har plats för en bodypack sändare.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.