12-24mm f/4 DG HSM Art till Canon

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art till Canon

Artikelnummer: 1028995
  • Väldigt bred bildvinkel.
  • Hög byggkvalitet.
  • Avståndsskala och autofokus.
  • Anpassad för fullformat
17 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

12-24mm f/4 DG HSM Art till Canon
Rengöringskit Lens cleaning kit
Putsduk Photo Microklear Cloth
18 408 SEK
12-24mm f/4 DG HSM Art till Canon
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
18 178 SEK

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art levererar hög bildkvalitet och är byggd för att passa med dagens högupplösta kameror. Ultravidvinkelobjektivet har en advancerad linskonstruktion med fokus på optisk prestanda vilket ger dig minimal distorsion och med hög bildkvalitet ända ut i kanterna. Vidvinkelzoomen passar utmärkt för fotografering av landskap, arkitektur, vardagsbilder och närbilder.

  • HSM-motor för snabb och tyst fokusering
  • Asfärsika glas samt FLD-glaselement
  • Vädertätat

Ultravidvinkelzoom med hög bildkvalitet

Med brännvidder från 12-24mm får du en ultravidvinkelzoom med en bred bildvinkel vilket ger häftiga perspektiv i dina bilder. Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art har en största bländare på f/4 genom hela zoomomfånget vilket gör att det blir lätt att använda. Bländaren påverkas inte vid zoomning och du kan använda snabba slutartider för att frysa rörliga motiv, oavsett vilken brännvidd du använder.

Bildkvalitet med minimerad distorsion

Objektivet har 16 linselement i 11 grupper och den optiska designen av asfäriska glas samt FLD-glaselement ger dig riktigt bra bildkvalitet; både aberration och distorsion minimeras från mitten av bilden och ända ut i kanterna.

Damm- och stänksäker konstruktion

Objektivet har utrustats med tätningar som skyddar fästet mot på damm och vatten. De främre och bakre linserna har en vatten- och oljeavvisande beläggning som gör att objektivet fungerar utmärkt för användning i duggregn, vid havet och i en mängd andra förhållanden.

Kompatibel med Sigma MC-11 och USB-dock

Vid användning med objektivadaptern MC-11 (säljs separat) fungerar Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art för Canon även på din Sony E-mount-kamera. Objektivet är dessutom kompatibelt med Sigmas USB-dock (säljs separat) för uppdatering av firmware och till exempel autofokushastighet m.m.

Levereras med:

Främre och bakre objektivlock

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.