135mm f/1,8 DG HSM Art till L-mount

Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art till L-mount

Artikelnummer: 1043384
  • Hög ljusstyrka på f/1,8
  • Snabb autofokus och robust konstruktion
  • Fotografera med extremt kort skärpedjup
  • LD och FLD-linser
  • Anpassad för fullformat
15 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

135mm f/1,8 DG HSM Art till L-mount
UV-filter Pro Nano HUC 82 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
18 529 SEK
135mm f/1,8 DG HSM Art till L-mount
Filter WR Polarisation cirkulärt 82 mm
UV-filter WR 82 mm
18 970 SEK

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka
  • Snabb Autofokus
  • SLD och FLD-linser

Hög ljusstyrka

Den höga ljusstyrkan på f/1,8 tillsammans med en brännvidd i den kortare teleklassen ger dig möjlighet att verkligen isolera ditt motiv med kort skärpedjup. Givetvis hjälper den höga ljusstyrkan dig att ta bilder med kort slutartid även vid sämre ljusförhållanden.

Snabb Autofokus

Med en kraftfull HSM-motor med stark utväxling ger Sigma 135/1,8 dig en snabb och precis autofokus även med dom tunga linselementen. Optiken har även en fokusbegränsare för att motverka jagande fokus.

FLD och SLD-linser

Två stycken FLD Low Dispersion och två Super Low Dispertion linselement reduceras färgavvikelser i linsen, så du kan få ut maximal bildkvalitet även vid f/1,8.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.