15mm f/2,8 EX DG Diagonal Fisheye till Canon

Sigma 15mm f/2,8 EX DG Diagonal Fisheye till Canon

Artikelnummer: 36332
  • Kraftig vidvinkel med krökta kanter.
  • Hög ljusstyrka för fotografering i dåligt ljus eller med snabba slutartider.
  • Autofokus och fokusring med avståndsskala.
  • Anpassad för fullformat
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sigma AF 15/2,8 EX DG Fisheye
Denna vidvinkellins är anpassad att passa digitalkameror optimalt och ytbehandlingen av linserna i flera lager ger minimalt med både linsöverstrålning och spökbilder. Minsta närgränsen är ner till 15 cm och maximal förstoringsgrad är på 1:3,8 och maximal bildvinkel på 180°.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.