Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport till Nikon
Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport till Nikon
Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport till Nikon
Artikelnummer: 1029003

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport till Nikon

500mm f/4 DG OS HSM Sport till Nikon

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Högpresterande fast teleobjektiv för sport och natur.
 • Ljusstark för att hålla nere ISO eller använda snabba slutartider.
 • Kompatibel med 1,4x eller 2x telekonverter.
75 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport

Detta superteleobjektiv levererar hög optisk prestanda tillsammans med funktionalitet och hållbarhet. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport är vatten- och dammsäkert så att du kan använda objektivet under de mest utmanande situationerna. Fånga snabba rörliga motiv även på distans med en avancerad bildstabilisering samt en snabb och tyst autofokus.

 • Vattenavvisande beläggning
 • OS-system med accelerationssensor
 • Optimerad autofokus
 • Minimerar kromatisk aberration

Lätt och tufft

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport är tillverkat av slitstark magnesium för en låg vikt med hög hållbarhet. Objektivets motljusskydd är av kolfiber vilket gör det lätt och starkt. Linsen har en vatten- och oljeavvisande beläggning som gör att objektivet fungerar utmärkt för användning i regn och tuffa väderförhållanden. Det finns dessutom ett stort och stabilt inbyggt stativfäste med 90° klickstopp som gör det lätt att byta mellan horisontell och vertikal fotografering. Klickläget kan enkelt stängas av via en knapp.

Hyper Sonic Motor

Objektivets HSM-motor ger en snabb och tyst fokusering. Kontinuerlig AF (AF-C) förbättrar och effektiviserar dessutom fokuseringen. Det finns en autofokusknapp för byte mellan autofokus och manuell fokusering. Ställer du in autofokusknappen på MO (Manual Override) kan du även byta mellan manuell fokus och autofokus genom att snurra på objektivets fokusring.

Optisk Bildstabilisator (OS)

Det inbyggda OS-systemet med accelerationssensor gör att objektivet levererar exakt prestanda i upp till fyra bländarsteg. Det finns två möjliga OS-lägen: Läge 1 för allmän fotografering och Läge 2 för fotografering av exempelvis motorsport och andra actionbilder som kräver panorering. I läge två jobbar accelerationssensorn med OS på ett sätt som gör att du får en effektiv stabilisering medan du flyttar kameran horisontellt, vertikalt eller diagonalt oavsett position, för att effektivt fånga rörliga motiv. Autofokusen fungerar dessutom lika effektivt när du använder objektivet med telekonverter (säljs separat).

Optisk prestanda

Objektivet innehåller två FLD-glas och ett SLD-glas med liknande egenskaper som flouritglas - allt för att motverka alla typer av färgfel. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport har genomgått kontroll och utvärdering av Sigmas egenutvecklade system (A1) som använder en 46MP Foveon X3 bildsensor. Tack vare denna kan nu tidigare oupptäckta högfrekventa detaljer hamna inom ramen för granskning och korrigering.

Kompatibel med Sigma USB-dock

 Objektivet är kompatibelt med Sigmas USB-dock (säljs separat) för uppdatering av firmware och till exempel autofokushastighet m.m.

Levereras med:

 • Motljusskydd
 • Främre och bakre objektivlock
 • Väska
 • Filterhållare med WR Protector 46mm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK