Batterigrepp till A7 II-serien

Sony Batterigrepp VG-C2EM till A7 II/A7R II/ A7S II

Artikelnummer: 1015992
2 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Batterigrepp för Sony A7 II
Ett vertikalt batterigrepp som är speciellt framtaget för att passa Sony A7 II. Det kommer att bli lättare och stabilare för dig att fotografera både vertikalt och horisontellt. Batterigreppet har plats för två NP-FW50 uppladdningsbara batterier (säljs separat). På så sätt kommer du att få längre batteritid.

Vatten- och dammavvisande.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.