Sony Blixt HVL-F32M

Sony Blixt HVL-F32M

Kompakt blixt med tätningar mot fukt och damm

Artikelnummer: 1014429
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Avancerade funktioner som exempelvis ADI-blixtmätning
  • Knappar, reglage och övriga kontroller är tätade för att stå emot fukt eller damm
  • Du kan justera blixthuvudet uppåt, nedåt eller åt sidan
3 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Kompakt blixt med avancerade funktioner
Denna kompakta och lätta blixt har utrustats med en LCD-skärm och ansluts till kamerans tillbehörssko. Den har ett ledtal på 32 (GN32) och en trådlös blixtfunktion. Du kan justera blixthuvudet uppåt, nedåt eller åt sidan och den har utrustats med avancerade funktioner som ADI-blixtmätning, höghastighetssynkronisering och automatisk vitbalans. Den inbyggda vidvinkeleskivan sprider ljuset jämnt när kameran används med vidvinkelobjektiv med en brännvidd på minst 24 mm.

Knappar, reglage och övriga kontroller är tätade för att stå emot fukt eller damm.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.