Sony Cinealta Venice 2 8K
Sony Cinealta Venice 2 8K
Sony Cinealta Venice 2 8K
Sony Cinealta Venice 2 8K
Sony Cinealta Venice 2 8K
Sony Cinealta Venice 2 8K
Sony Cinealta Venice 2 8K
Sony Cinealta Venice 2 8K
Artikelnummer: 1053757

Sony Cinealta Venice 2 8K

VENICE 2 8K

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Venice 8K 36x24mm Full-frame sensor
  • Spela in internt med X-OCN eller 4K ProRes 444
  • Super 35 6:5 Anamorphic image mode

Välj variant

799 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Sony VENICE 2 är skapad för filmfotografen och utrustad med en sensorteknik och bildkvalitet som möter de höga kraven i filmproduktion, ett område där kamerornas teknik och möjligheter hela tiden utvecklas och gränser tänjs. Med kamerans användarvänliga design, med inställningsskärm för både fotograf och assistent, kan du fokusera på filmningen utan att fastna i komplicerade menyer och inställningar.

Fördelar

  • Venice 2 8K 36x24mm Full-frame sensor
  • Spela in internt med X-OCN eller 4K ProRes 444
  • Super 35 6:5 Anamorphic image mode
  • Utbytbar bildsensor
  • Dual Base ISO 800 och 3200
Sony CineAlta Venice II 8K

Maximera bildkvaliteten med Sony CineAlta Venice 2

Sony CineAlta Venice 2 ger dig alla möjligheter för dig som kräver det bästa. Kamerans sensor ger dig ett dynamiskt omfång upp till hela 16-steg och för att få ut det maximala av kameran finns det även Dual ISO – 800 och 3200. Detta ger mig minimalt brus även på högre ISO-inställningar. För att kunna anpassa dig efter miljöväxlingar och förändringar har kameran sofistikerade inbyggda ND-filter på upp till hela åtta steg (ND 0.3-ND 2.4) för att du snabbt ska kunna korrigera ljusinsläppet utan behöva ändra andra inställningar.

Venice 2 ger dig ett större färgomfång än BT.2020 färgrymd och har ett ännu bredare spektrum än DCI-P3. Detta innebär att kameran återger verklighetstrogna färgen anpassade till ett arbetsflöde med Sony S-log3 och S-Gamut3.

Filma med High Frame Rate, Venice 2 låter dig film i upp till 120fps i 4K. När du filmar i kombination med en anamorfisk objektiv (krävs mjukvarulicens) så kan du filma upp till 75fps i 4K 4:3 och 72fps i 4K 6:5. Med 8K sensorn kan du filma upp till 60fps at 8.2K and 90fps at 5.8K

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn