Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

E PZ 16-50mm f/3,5-5,6 OSS

Sony E PZ 16-50mm f/3,5-5,6 OSS

Artikelnummer: 1000251
  • Motordriven zoom
  • Kompakt och lätt
  • Motsvarar 24-75 mm
  • Bildstabilisering
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

E PZ 16-50mm f/3,5-5,6 OSS
Främre objektivlock ALC-F405S 40,5 mm
Polarisationsfilter cirkulärt slim 40,5mm
3 518 SEK
E PZ 16-50mm f/3,5-5,6 OSS
UV-filter L395 SMC 40,5 mm
Polarisationsfilter cirkulärt 40,5mm
4 218 SEK

E PZ 16-50mm f/3,5-5,6 OSS är ett extremt lätt, kompakt zoomobjektiv med bildstabilisering inbyggd för tydligare handhållna bilder.

Objektivet mäter bara 29,9 mm när den är helt indragen, vilket gör detta objektiv till en perfekt resekamrat. Det finns också en dubbel funktionsring som styr både zoomens styrka och manuell fokusering, beroende på driftläge. Med kameran inställd på AF justerar kontrollringen jämn, höghastighetszoom vid små handrörelser. Med kameran i MF-läge styr ringen manuell fokusering. Smidig motoriserad zoom gör objektivet särskilt lämplig för videoinspelning.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.