Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Remote control unit RM-IP10

Sony Remote control unit RM-IP10

Artikelnummer: 1017327
21 875 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

IP Fjärrkontroll för BRC-H900, BRC-Z700 och BRCZ330

Med Sony RM-IP10 kan du fjärrstyra Sonys  BRC-H900, BRC-Z700 och BRCZ330 via nätverket. RM-IP10 kan kontrollera upp till 112 BRC-enheter och upp till fem styckem RM-IP10 kan användas i samma system.  För full kombabiltet behövs även rätt IP Control Interface Board BRBK-IP10 eller BRBK-IP7Z beroende på kameramodell.

Egenskaper:

  • Behaglig PTZ-styrning med 3-axels joystick
  • Mångsidig justering med enkelt hantering
  • Användandet av IP teknologi möjligör flexibla och anpassade lösningar
  • Spara upp till 16 förinställda kamera-positioner

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.