Stereomikrofon ECM-XYST1M

Sony Stereomikrofon ECM-XYST1M

Artikelnummer: 1003118
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Sony ECM-XYST1M
Stereomikrofon med tillbehörssko för flera enheter och terminalkabel. Minska vindbrus i videoklippen med hjälp av en vindskärm. Justera inspelningsområdet från noll till 120 grader för att fånga ljud med mer djup och fler detaljer.

Kompatibel med:
HDR-CX410VE, HDR-PJ420VE, HDR-PJ650VE, HDR-PJ780VE, NEX-VG900E, NEX-VG30EH, NEX-VG30E

Levereras med:
Vindskyddspäls och mikrofonkabel

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.