Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljusstark normalzoom till Sony A

Sony Vario-Sonnar T* 24-70mm f/2,8 ZA SSM II

Artikelnummer: 1019381
22 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Sony Vario-Sonnar T* 24-70mm f/2,8 ZA SSM II 

Detta standardobjektiv för fullformat har en brännvidd som sträcker sig över 24-70 mm. Objektivet passar vid alla tillfällfen; vare sig du fotar vardagsfoton, handhållna porträtt och landskapsbilder.

Du får knivskarp ZEISS-skärpa och en ljusstark bländare på f/2,8 över hela zoomomfånget; perfekt för porträttfotografering vid svagt ljus och nattfotografering.

Asfäriska och ED-linselement kontrollerar kromatisk aberration för att du ska få högre kontrast och trogen återgivning av övergångar.Objektivet har en damm- och fukttålig konstruktion som gör att du kan fota vid alla utmanande utomhussituationer.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.