Studio

För dig som jobbar kreativt med foto, video, ljud eller efterbearbetning, kan en studio vara ett perfekt alternativ. Hos oss hittar du produkterna du behöver för en studio av hög kvalitet – välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy en studio för dina behov. Vi guidar dig rätt.

Fotostudio

Oavsett om du vill fotografera porträtt, produkter eller stilleben hittar du allt du behöver hos oss. Vi har lösningar för dig som vill fota i studio, hemma eller utomhus. 

Videostudio

Jobbar du med video och vill skapa en proffsig studiolösning? Vi har produkterna och lösningarna för dig – oavsett om du är nybörjare eller proffs. 

Ljudstudio

Vill du ta ljudet på videoinspelningarna till nästa nivå eller kitta upp din podcaststudio med bättre utrustning? Vi hjälper dig att skapa en ljudstudio för dina behov.

Arbetsstudio

Underlätta ditt arbete genom att skapa den perfekta arbetsstationen för all typ av studioarbete. Välj bland högpresterande datorer, skärmar och produkter till skrivbordet.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.