Arbetsstudio

1200x400-workspace.jpg

Skapa den optimala arbetsplatsen i studion

Underlätta ditt kreativa arbete genom att skapa den perfekta arbetsstationen för alla typer av studiojobb. Vi har produkterna som förenklar ditt arbete från idé till färdigt resultat – oavsett om du jobbar med bild, ljud eller efterbearbetning. Välj bland högpresterande datorer, skärmar och tillbehör till din studio.

Hitta datorn för din studio

Är du ute efter en bärbar dator för kreativt skapande, en smidig laptop eller en kraftfull stationär dator? Här hittar du datorn för dina behov, oavsett om du vill redigera bilder och videor, spela in en podd eller uppgradera hemmakontoret.

 

Bildskärmar för kreatörer

Behöver du en bildskärm för foto, video eller hemmakontoret? Här hittar du datorskärmar för arbetsplatsen och bildskärmar som är anpassade för videoredigering och animering, med kalibreringsfunktioner och färger att lita på.

 

Tillbehör för en smart studio

För att optimera din arbetsplats och bli ännu mer effektiv finns det flera produkter att tillgå. Här får du tips på tillbehör som ger dig ett smart skrivbord, frigör plats och ger dig ett smidigare arbetsflöde.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.