Hitta rätt dator

1200x400-workspace-computer.jpg

Hitta datorn som passar för dig

Är du ute efter en bärbar dator för redigering, en smidig laptop eller en kraftfull stationär dator? Här hittar du datorn för dina behov, oavsett om du vill redigera bilder och videor, spela in en podd eller uppgradera hemmakontoret. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Bärbar dator för kreativt skapande

Här hittar du laptops med processorer, grafik och RAM-minnen som passar perfekt för kreativt skapande – oavsett om du ska jobba med bild, video eller ljud. Välj bland skärmar från 13 till 17 tum och hitta den prestanda som passar dig.

Du hittar alla våra bärbara datorer här.

Smidig laptop för arbete on location 

Här hittar du bärbara datorer som har hög prestanda i en liten förpackning. Datorerna har lång batteritid för en hel dags arbete och de passar lika bra till vlogging och streaming som till kontorsarbete.

Du hittar alla våra bärbara datorer här.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.