Hitta rätt dator

1200x400-workspace-computer.jpg

Hitta datorn för din studio

Är du ute efter en bärbar dator för kreativt skapande, en smidig laptop eller en kraftfull stationär dator? Här hittar du datorn för dina behov, oavsett om du vill redigera bilder och videor, spela in en podd eller uppgradera hemmakontoret. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Bärbar dator för kreativt skapande

Här hittar du laptops med processorer, grafik och RAM-minnen som passar perfekt för kreativt skapande – oavsett om du ska jobba med bild, video eller ljud. Välj bland skärmar från 13 till 17 tum och hitta den prestanda som passar dig.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.