Fotostudio

Banner_PorträttStudioknapp.jpg

Utrustningen du behöver för fotografering i studio

Oavsett om du vill fotografera porträtt, produkter eller stilleben hittar du allt du behöver hos oss. För riktigt bra studiofoto behöver du produkter som systemkamera, objektiv, studioblixtar, bakgrund, ljusformare och tillbehör. Vi har både lösningar för dig som vill skapa din första fotostudio och för dig som vill ta din nuvarande studio till en ny nivå.

SP rekommenderar

Blixtar och stativ är det som utgör grunden för din fotostudio. Här kan du välja bland våra färdiga paket med studioblixtar och ljusformare som låter dig komma igång med riktigt bra studiofotografering.

Bygg upp din studio för produktfoto

Här hittar du lösningar för produktfotografering, oavsett om du ska fotografera kläder, smycken eller teknik. Välj bland blixtpaket, fotobord, ljusformare och andra tillbehör som passar för just dina behov. 

 

Fotografera porträtt i studio

För att du ska kunna fota ännu bättre porträtt i din studio, har vi samlat färdiga paket och produkter som är anpassade för porträttfotografering. Du hittar studioblixtar, ljusformare, tethering, bakgrunder och fler tillbehör för att du enkelt ska kunna bygga upp en fotostudio efter just dina behov.

Ta med studion var du än är

Behöver du en studio som du kan ta med dig för att fotografera ute hos kund, hemma eller utomhus? Här hittar du produkter som passar perfekt för att skapa en studio som du enkelt kan transportera mellan olika platser. 

Skapa din arbetsplats i studion

Underlätta ditt kreativa arbete genom att skapa den perfekta arbetsstationen för alla typer av studiojobb. Vi har produkterna som förenklar ditt arbete från idé till färdigt resultat – oavsett om du jobbar med bild, ljud eller efterbearbetning. 

Hyr vår fotostudio

Du har väl inte missat att vi i vår butik på Vasagatan 14 i Stockholm erbjuder möjligheten att hyra en fullt utrustad fotostudio? Butikens centrala läge mittemot T-centralen gör studion tillgänglig för att fota såväl porträtt, familjer, grupper och barn som olika typer av produkter. 

Läs mer om blixtar och studiofotografering

5
mars

Dramatisk photoshoot med Godox-blixtar

Läs mer

23
sep

Vi besöker John Hagbys studio

Läs mer

22
nov

Hur fungerar en ljusmätare – och varför ska du använda en?

Läs mer

13
nov

Placering av blixt vid porträttfotografering

Läs mer

5
mars

Studioblixtar – att tänka på innan köp

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.