Hyr vår fotostudio

Hyr fotostudio i Stockholm

I vår butik på Vasagatan i centrala Stockholm erbjuder vi möjligheten att hyra en fullt utrustad fotostudio. Butikens centrala läge mittemot T-centralen gör studion tillgänglig för att fota såväl porträtt, familjer, grupper och barn som olika typer av produkter. Hyrstudions direkta anslutning till butiken gör att vi på en och samma plats kan serva dig med uthyrning och försäljning för att komplettera din utrustning.

Fotostudion är 46 kvadratmeter stor med en 4,15 meter bred vägg och cirka fem meter i takhöjd. Du har möjlighet till både fotografering med dagsljus och avskärmning med enbart studioljus. Studion är utrustad med produkter från Profoto och Manfrotto.

Välkommen att kontakta oss med din bokningsförfrågan!

Kontaktuppgifter

Tel: 0770-77 11 00
E-post: hyra.stockholm@scandinavianphoto.se

Prislista

2 timmar: 900,-
4 timmar: 1 700,- 
8 timmar: 3 400,- 
Heldag kl. 09:00–18:00: 5 000,- (måndag–fredag)

Priser är exklusive moms.

Hyr fotostudio i Stockholm

Bra att veta

Extra support vid ditt besök
Du som ska använda vår hyrstudio bör ha erfarenhet av att använda utrustningen du hyr, eftersom vi inte erbjuder fotograf, videograf eller assistenter på plats. Om du behöver extra support bokar du det i samband med studiobokningen, minst två veckor innan din bokade tid. Detta kostar 500 kronor per påbörjad timme.

Städning
Efter ditt besök ska hyrstudion återlämnas i städat skick. Det innefattar även att plocka ner extra utrustning som har riggats upp under ditt besök. Om du inte har gjort detta tillkommer en städavgift på 1 000 kronor per påbörjad timme.

Avbokning
Avbokning av din hyrtid måste ske senast 24 timmar innan, annars debiteras full tid. Vi erbjuder annars möjlighet att boka om tiden kostnadsfritt vid förhinder.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.