Videostudio

videostudio main banner.jpg

Bygg en videostudio för dina behov

Jobbar du med video och vill skapa en proffsig studiolösning? Vi har produkterna och lösningarna för dig – oavsett om du är nybörjare eller proffs, och oavsett om du vill skapa innehåll för sociala kanaler, få snyggare digitala möten, bygga en streamingstudio eller börja använda PTZ-kameror. Här guidar vi dig rätt.

Skapa innehåll för olika kanaler

Är du en content creator eller gamer som vill skapa snyggt innehåll för YouTube, Instagram, Twitch eller andra sociala kanaler? Oavsett om du vill vlogga, spela in kortare videoklipp eller livestreama medan du spelar, har vi utrustningen för dig. 

Utveckla din digitala arbetsmiljö 

Alla uppskattar bra bild och ljud under digitala möten. Kvaliteten är viktig för att du ska kunna leverera på topp utan att behöva oroa dig över att du inte hörs eller syns. Vi har utrustningen du behöver för att ta dina digitala möten till en helt ny nivå.

Streama som ett proffs i studio

När du bygger en studio för streaming är det en del saker som du måste tänka på. Vi har produkterna och lösningarna för dig – oavsett om du är nybörjare eller proffs, och oavsett om det gäller fyra kvadratmeter på kontoret eller 200 kvadratmeter i en tv-studio. 

Filma med PTZ-kameror

PTZ står för Pan, Tilt, Zoom. Det är en remote-styrd kamera som inte behöver bemannas, som du kan styra antingen via en mjukvara eller via en fysisk kontroll. Tack vare möjligheten att kunna styra flera kameror från samma kontroll, blir det enkelt att uppnå en hög och professionell nivå på din produktion. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.