Bygg din videostudio med hjälp av PTZ-kameror

SP rekommenderar

Här har vi förenklat det för dig och förberett färdiga paket för olika nivåer av streaming. Självklart kan du också skräddarsy ditt eget paket och välja utrustningen som passar just dig – skrolla ner för att lära dig mer. Vi erbjuder även kompletta lösningar för olika nivåer och i olika prisklasser. Läs mer om våra studiolösningar här eller kontakta våra experter för konsultation på business@scandinavianphoto.se.

2. Mixa flera kameror med en bildmixer

Hur många kameror vill du använda? Se till att välja en bildmixer med rätt antal ingångar så att du kan koppla in alla dina kameror och få full kontroll. Många bildmixrar använder sig av HDMI-ingångar, men om din kamera har SDI kan du använda en adapter mellan kameran och mixern.

9. Komplettera med nödvändiga tillbehör

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.