Film- & videoobjektiv

Här har vi samlat objektiv som är speciellt anpassade för film- och videokameror samt mängder av tillbehör för ditt filmskapande. Här hittar du både linser och objektiv, adaptrar och converters samt matte boxar och fokuskontroller. Vi har stort utbud av film- och videoobjektiv för Sony, Canon, Olympus med flera. Köp direkt onlin eller besök oss i butik och låt vår kunniga personal hjälpa dig att hitta rätt objektiv för din filmkamera.

298 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Video & Drönare
Filtrering
Varumärken
Passar kamerafattning
Passar objektivfattning
Filterdiameter
Autofokus
Objektivfattning
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd fast
Bländarlameller
Diameter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.