Telelins till Fujfilm X100

Fujifilm Telelins TCL-X100 II silver till X100-serien

Artikelnummer: 1034416
  • Passar alla X100-serier
  • Förläng brännvidden till 50mm med denna lins
  • Påverkar inte bildkvaliteten

Välj färg

2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Förvandla linsen på din X100 till en fast 50mm-optik

Tack vara denna extralins som du skruvar direkt på din X100/S/T/F/V förlänger du brännvidden till 50mm. Detta gör att du, trots den fasta optiken, kan ändra brännvidden på din kamera vilket möjliggör för en ännu större kreativitet i ditt fotograferande. 

Fördelar:

  • Ger motsvarande 50mm brännvidd
  • Monteras direkt på optiken
  • Automatisk igenkänning av linsen i din kamera

Vid användning på Fujifilm X100F känner kameran automatiskt av att konvertern är monterad. På övriga modeller måste detta ändras i menyn. Saknar din kamera inställning för detta behöver du uppdatera mjukvaran på den.

Här hittar du firmwareuppdatering till Fujifilms kompakta X-kameror

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.