Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Movi Stabiliser

Freefly Movi Stabiliser

Artikelnummer: 1037421
 • Movi har en låg tyngdpunkt och en platt bas, vilket gör att du kan ställa stabilisatorn direkt på ett bord eller på marken
 • Designen låter dig komma åt Movi's knappar med ena handen och telefonen med andra handen
 • Bra stabilitet och en bra balans
4 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Freefly stabilisator för iPhone

Movi hjälper dig få stabila och cinematiska filmer med din iPhone. Ett speciellt grepp låter dig kontrollera greppet med ena handen och telefonen med andra handen i en naturlig tvåhandsfattning. Designen gör också att du kan ställa ner Movi utan att du behöver något stativ. Movi används ihop med Freefly's app och ger dig flera kreativa rörelser och funktioner.

Fördelar:

 • Bra grepp
 • Står själv utan stativ
 • App med 6 olika lägen
 • Fungerar med olika iPhone-skal och objektiv.

Bra grepp

Designen låter dig komma åt Movi's knappar med ena handen och telefonen med andra handen i en smidig och naturlig tvåhandsfattning. Detta ger dig bra stabilitet och en bra balans.

Står själv utan stativ

Movi har en låg tyngdpunkt och en platt bas, vilket gör att du kan ställa stabilisatorn direkt på ett bord eller på marken utan att du behöver något stativ. Du kan utan att ta med några extra tillbehör växla från en följsam videotagning till en automatisk panorering.

App med 6 olika lägen

Freefly's app ger dig tillsammans med Movi flera olika rörelsemönster och stilar för flera olika situationer.

Fungerar med olika skal och objektiv.

Movi har inga problem att hantera iPhones utrustade med olika objektiv, för att du ska kunna maximera flexibiliteten hos din telefon.

Levereras med
 • Movi Cinema Robot
 • USB A-C kabel
 • 2 x Lithium Ion 18650 batterier
 • Rugged Travel Case

Produkten blockerar ej lightningkontakt på iPhone-enheter vilket möjliggör användning av exempelvis externa mikrofoner. Telefoner, motvikt och objektiv som syns på bilderna ingår ej utan är exempelbilder på extra tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.