Teleprompter

Teleprompter är en typ av skärm eller monitor som visar manustext för exempelvis programledare, nyhetsuppläsare och talare – perfekt för att slippa manuskort eller memorera långa texter utantill. Vi har teleprompters för både stora TV-produktioner till mindre varianter som går att använda med mobiltelefonen. Välj mellan varumärken som PrompterPeople, DataVideo och Feelworld.

26 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till TV/Videoproduktion
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.