Blackmagic Design Teranex 3D Processor
Blackmagic Design Teranex 3D Processor
Blackmagic Design Teranex 3D Processor
Artikelnummer: 321735

Blackmagic Design Teranex 3D Processor

Teranex 3D Processor

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
42 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Avancerad 3D-videoprocessor för professionella applikationer

Med Blackmagic Design Teranex 3D Processor får du en mycket kraftfull videoprocessor med hög kompabilitet och många in- och utgångar, som dessutom kan hantera 3D. Som standardkonverterare kan den konvertera från de flesta TV-format till annat valt TV-format i absolut högsta kvalitet. De konverterade kopiorna går kvalitetsmässigt inte skilja från originalet. Använder du den som inspelnings/playbackenhet kan den konvertera format och samtidigt spela in filerna till en dator för enklare redigering.

  • Deinterlacing
  • 3D-hantering
  • 3D-konvertering
  • 3D-simulering
  • SD/HD-konvertering
  • Brusreducering
  • Ljud, timecodes och undertexter
  • Kraftfulla mjukvaror

Deinterlacing

Denna processor erbjuder högkvalitativ deinterlacing, som är ett resultat av patenterade PixelMotion-algoritmer, som försäkrar dig om förbättrad bildkvalitet via bibehållen vertikal upplösning.

3D-hantering

De avancerade 3D-funktionerna gör det möjligt att hantera 3D-konvertering, 3D-simulering, 3D-kamerajustering och mycket mer.

3D-konvertering

Med tanke på alla typer av tillgängliga 3D-format, är det viktiga att kunna konvertera mellan dem på ett enkelt och repeterbart sätt. Teranex 3D Processor låter dig göra detta i full upplösning.

3D-simlulering

Har du 2D-källor som du vill ta in i en 3D-miljö hjälper Teranex 3D Processor dig med detta också med den kraftfulla 3D-simulatorn. Den kan konvertera alla SD- och HD-källor till otrolig 3D på ett ögonblick.

Upp- och nedkonvertering

Teranex 3D Processor kan hantera både upp- och nedkonvertering, så oavsett om du vill konvertera från NTSC upp till 1080HD eller från HD ner till SD-enheter - får den jobbet gjort.

SD/HD-konvertering

Den klarar SD/HD konvertering mellan olika frame rates, både standard och cross, och tar automatiskt bort eller lägger till nödvändig kadens.

Brusreducering

För optimal bildkvalitet och videokomprimering tar den bort oönskat brus från transmission links, videoband eller kamerakällor.

Ljud, timecodes och undertexter

Eftersom videofiler nästan alltid även innehåller ljud, kan Teranex 3D Processor hantera upp till 16 ljudkanaler, samt timecodes och undertexter.

Kraftfulla mjukvaror

Leveransen inkluderar en rad olika mjukvaror som gör att du kan få ut det mesta av din enhet, både under användning och vid efterbearbetning och redigering av dina videofiler.

För fullständiga specifikationer och kompabilitet, se tillverkarens produktblad.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.