URSA Studio Viewfinder

Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder

Artikelnummer: 1026607
24 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Blackmagic URSA Studio Viewfinder
Med URSA Studio Viewfinder får du allt du behöver för en smidig och bekväm användning av din URSA Mini vid liveproduktion. Den ljusa skärmen på 7" har ett avtagbart solskydd och stora handtag samt ett ledat svängfäste som gör att du enkelt kan flytta runt den utan att påverka kamerans position. Med anpassningsbara funktionsknappar och kontrollrattar kan du snabbt och smidigt göra justeringar och installationen är enkel tack vare den medföljande V-lock-plattan som ansluter direkt till SDI-monitorn med strömförsörjning från URSA Mini.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.