Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder
Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder
Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder
Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder
Artikelnummer: 1026607

Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder

URSA Studio Viewfinder

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
24 500 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Blackmagic URSA Studio Viewfinder
Med URSA Studio Viewfinder får du allt du behöver för en smidig och bekväm användning av din URSA Mini vid liveproduktion. Den ljusa skärmen på 7" har ett avtagbart solskydd och stora handtag samt ett ledat svängfäste som gör att du enkelt kan flytta runt den utan att påverka kamerans position. Med anpassningsbara funktionsknappar och kontrollrattar kan du snabbt och smidigt göra justeringar och installationen är enkel tack vare den medföljande V-lock-plattan som ansluter direkt till SDI-monitorn med strömförsörjning från URSA Mini.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.