Hasselblad XCD 25mm f/2,5 V
Artikelnummer: 1100867

Hasselblad XCD 25mm f/2,5 V

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Fångar klara bilder i svagt ljus
 • Bred synvinkel för detaljerade bilder
 • Snabb och exakt autofokus
48 889 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

XCD 25mm f/2,5 V är ett vidvinkelobjektiv utformat för nattfotografi. Med en brännvidd motsvarande 20 mm på fullformat och en maximal bländare på f/2,5 fångar det detaljer och kontraster i både ljus och skugga. Objektivet är konstruerat med tretton linselement i tio grupper, inklusive asfäriska och ED-element, vilket ger skarpa bilder från mitten till kanterna. Dess kompakta design och användarvänliga kontroller gör det till ett mångsidigt verktyg för fotografering av stadslandskap, stjärnhimlar och närbilder i svagt ljus.

Fördelar

 • 25mm brännvidd motsvarande 20mm på fullformat
 • Bred synvinkel för detaljerade bilder
 • Fångar klara bilder i svagt ljus med f/2,5-bländare
 • Skarpa bilder från mitten till kanterna
 • Användbar för olika fotograferingsmiljöer
 • Enkel att använda med intuitiva kontroller
 • Kompakt och lätt för bärbarhet
 • Snabb och exakt autofokus för smidig fotografering

Vidvinkelobjektiv för nattfotografi

Omfamna den vidsträckta vyn och förädla det fängslande samspelet mellan ljus och skugga. XCD 25mm f/2,5 V har en vidvinkelbrännvidd motsvarande 20 mm på fullformat och en maximal bländare på f/2,5. Detta objektiv fortsätter Hasselblads arv av enastående optisk prestanda, förvandlar nattliga stadssiluetter, stjärnbeströdda himlar och inomhusporträtt till extraordinära fångster. Det integrerar den klassiska V-seriens designetos med intuitiv, användarvänlig funktionalitet och utstrålar elegans både i sitt estetiska uttryck och i dess reglage.

Mästare av optisk design, utmärkt vid alla avstånd

XCD 25mm f/2,5 V har en optisk struktur med tretton linselement i tio grupper, inklusive fyra asfäriska element och tre ED-element, som uppfyller de höga upplösningskraven hos 100-megapixelsensorer. Detta säkerställer att bilderna är skarpa och tydliga från mitten till kanterna samtidigt som den effektivt undertrycker kromatisk dispersion.

Precis drift, snabb fokusering

Tack vare sin linjära stegmotor och en mindre, lättare linsgrupp, ger XCD 25mm f/2,5 V en smidig och responsiv fokuseringsupplevelse när den paras med X- eller V-systemets mellanformats digitala kameror som stödjer PDAF.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn