Fåglarnas värld – Jonas Classon

Den prisbelönta fågelfotografen Jonas Classon bjöd på en inspirationsföreläsning under ett digitalt event hos oss på SP. Nu har du möjlighet att ta del av eventet igen! Häng med på en rundtur i fåglarnas värld och få en djupdykning i Jonas pågående fotoprojekt.

Onsdagen 18 november 2020 genomförde vi, i samarbete med Canon, ett digitalt event där fågelfotografen och Canon-ambassadören Jonas Classon tog med oss på en rundtur i fåglarnas värld och berättade om sina pågående fotoprojekt.

Föredraget tar sin början i kulverten under Universitetssjukhuset i Örebro och slutar på en bergstopp på norra Falklandsöarna. Vi får höra Jonas berätta om hur han jobbade med en och samma fågel i över en månad för att till slut lyckas ta sitt livs bästa bild. Han delar också med sig av sina bästa tips för att ta fågelbilder på ett nytt sätt.

Eventet och mer inspiration hittar du på vår YouTube-kanal!

Prisbelönt fågelfotograf

Jonas Classon är född och uppvuxen i Kumla utanför Örebro, omgiven av klassiska fågelområden som Kvismaren, Oset och Tysslingen. Här finner Jonas ro och återhämtning mellan sina uppdrag ute i världen. Falklandsöarna, Indien och Donaudeltat är några av de naturpärlor som han gärna återkommer till i sitt arbete med att dokumentera fåglarnas liv.

Inspirationen till sina bilder får Jonas genom att studera fåglarnas beteenden och livsmiljöer. Allt handlar om att bli ett med naturen och förutse fåglarnas rörelsemönster. Individen står i fokus i hans bilder och han jobbar ofta väldigt långa perioder med samma motiv för att komma ’’nära’’. Målsättningen är att inspirera och stärka banden mellan människor och natur.

Jonas Canon-favoriter

Se mer av Jonas

Hemsida: www.jonasclasson.se 
Instagram: @jonasclassonphotography
Facebook: Jonas Classon Photography


Sanna Wikström

2020-12-04

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn