Action-, VR- & 360-kameror

Möjligheterna att skapa spännande innehåll med en actionkamera, 360-kamera eller en dash cam är stora. Kamerornas storlek gör dem lätta att montera på ställen du annars inte skulle kunna komma åt med en traditionell videokamera. Kamerorna är lätthanterliga via sina touchskärmar eller dedikerade knappar, och många av kamerorna kan du också koppla till din smartphone för full kontroll.

Actionkameror från GoPro

Här hittar du alla våra GoPro-kameror!

GoPro är ett extremt väletablerat märke på marknaden. Med actionkamerorna nedan kan du skapa innehåll med hög bildkvalitet och fantastisk videostabilisering. Med Hero11 kan du till exempel filma i 5,3K och fota med 27 megapixlar och kameran har även Emmy®-prisbelönt HyperSmooth 5.0-stabilisering.

Actionkameror från DJI

Utvecklad för dig med en aktiv livsstil, klarar Osmo Action 3 sig lika bra i låga temperaturer som i extrem hetta. Ta med den ner i vattnet eller ut i naturen och njut av stabilisering i världsklass. Med en kristallklar bild och hög upplösning i 4k/120fps kan man inte annat än imponeras av Osmo Action 3.

VR- och 360-kameror

Med en 360-kamera kan du fånga mer än vad som är möjligt att se med mänskliga ögat. Du kan livestreama till plattformar som stöder 360-video, där du kan låta tittarna välja själva vad de vill titta på. Du får även stora möjligheter i din redigering, eftersom du i efterhand kan bestämma vad du vill rikta kameran mot.

Garmin Dash Cam – En kamera för din resa

En dashcam är en kamera som spelar in området framför din bil för säkerhetsändamål. Vid potentiella olyckor eller andra viktiga händelser fångar bilkameran allt som äger rum.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn