Action-, VR- & 360-kameror

Fånga fler vinklar med en action- eller 360-kamera!

Möjligheterna att skapa spännande innehåll med en action- eller 360-kamera är stora. Kamerornas storlek gör dem lätta att montera på ställen du annars inte skulle kunna komma åt med en traditionell videokamera. Kamerorna är lätthanterliga via sina touchskärmar eller dedikerade knappar, och många av kamerorna kan du också koppla till din smartphone för full kontroll.

Actionkameror

Actionkamerorna har länge funnits på marknaden och där är välkända GoPro ett etablerat namn. Även Sony, DJI och Insta360 har produkter som utmanar actionjätten. Kamerorna har ofta vidvinkelobjektiv för att fånga action och högupplöst video ända upp till 5K.

Till actionkamerorna finns också många olika typer av fästen som du kan sätta på hjälmar, cyklar, surfbrädor eller skateboards och till och med på ditt husdjur för att få intressanta perspektiv!

VR- och 360-kameror

Med en 360-kamera kan du fånga mer än vad som är möjligt att se, både för oss människor och en traditionell kamera. Antingen kan du livestreama till plattformar som stödjer 360-video och låta tittaren välja vad den vill titta på, eller ha otroligt stora möjligheter i din redigering, i och med att du i efterhand kan bestämma vad du vill rikta kameran mot.

Du redigerar din video i leverantörernas dedikerade program, eller genom en plugin till ditt redigeringsprogram. En del av kamerorna stödjer även redigering i din smartphone.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.