Fotokameror för alla

Hitta din nästa kamera hos oss på SP

Vi har kameror för alla användningsområden, svårighetsgrader och tillfällen. Hos oss hittar du allt från systemkameror för dig som är nybörjare inom fotografering, till professionella kameror för företaget som ska fota eller filma stora evenemang. Vi har lång erfarenhet av att hitta perfekta lösningar för dina behov och vi kommer att guida dig hela vägen i ditt köp. Här har vi samlat produkttips och inspiration för att du ska kunna hitta rätt!

Du är självklart varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp. För att göra din köpupplevelse ännu bättre kan du välja mellan flera olika leveransalternativ  – vi erbjuder allt från uthämtning i butik till leverans hem till dörren.

Kameror för nybörjare

Är det dags för dig att ta nästa steg inom fotografering – kanske är du sugen på att byta ut din mobilkamera mot en systemkamera? Vi har tagit fram fyra modeller som kommer göra hoppet så enkelt som möjligt. Dessa kameror har bra automatiska inställningar som hjälper dig att ta fina bilder även om du inte är fullärd inom fotovärlden. Fördelen med en systemkamera är att du kan anpassa bilderna precis som du vill ha dem genom flertalet inställningar, men också genom att använda olika objektiv. Här hittar du mer information om saker som är bra att tänka på innan du köper din första systemkamera.

XE-4

Kameror för entusiaster och företag

Vi har även kameror för dig som arbetar med fotografering på heltid eller för dig som har ett väldigt stort intresse för fotografering. Dessa modeller kan du använda till allt från stora produktioner till personligt bruk, och de levererar extremt detaljrika resultat som faller alla i smaken. Den här typen av kamera är framförallt framtagen för dig som måste få den perfekta bilden, där det inte finns någon andra chans och där allt måste stämma. Därför kommer modellerna med mycket avancerade specifikationer, högupplösta sensorer, snabb seriebildstagning och en autofokus som du alltid kan lita på.

GFX100s
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.