Videokameror för alla

Hitta din nästa videokamera hos oss på SP

Vi har film- och videokameror för alla. Oavsett om du vill fånga dina fritidsäventyr eller jobbar som professionell filmfotograf så har vi en passande videokamera för dig och dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av att hitta perfekta lösningar för dina behov och vi kommer att guida dig hela vägen i ditt köp. Här har vi samlat produkttips och inspiration för att du ska kunna hitta rätt!

Du är självklart varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp. För att göra din köpupplevelse ännu bättre kan du välja mellan flera olika leveransalternativ  – vi erbjuder allt från uthämtning i butik till leverans hem till dörren.

Action- & 360-kameror

En actionkamera är perfekt att ha med på äventyrsresorna och familjesemestrarna. Den är ofta tålig, vattentät och har många gånger mängder av tillbehör att komplettera med som gör att du kan ta med den med i stort sett överallt. Se alla våra action- och 360-kameror här.

Du hittar actionkameror för dina äventyr hos oss på SP

Dashcams ifrån Garmin

Dashcam är ett perfekt hjälpmedel när olyckan är framme i trafiken. Det är en teknik som bli allt vanligare idag där olyckor och annat som händer framför ögonen på dig dokumenteras och kan enkelt visas upp som bevis ifall det skulle behövas. Dashcam gör det lite enklare för dig ifall olyckan skulle vara framme!

Videokameror

Här har vi valt ut några videokameror som passar både för entusiaster och företag, och som lämpar sig till allt från informationsfilmer till sport och event, med mera. Detta segment av videokameror har i regel fler anslutningar för tillbehör, som exempelvis mikrofoner för ännu bättre ljudupptagning. Dessa videokameror är dessutom mycket populära inom streaming. Du hittar hela vårt sortiment av videokameror här.

sony_PXW-Z90.jpg
Videokamera som används i bilden: Sony PXW-Z90

Cinema-kameror

Om du har en ambition att producera spelfilm, musikvideo och liknande filmproduktioner är det en bra idé att välja en Cinema-kamera. Dessa kameror har ofta en stor bildsensor och hög bildkvalitet, men fortfarande i ett kompakt och handhållet format. Som regel kan du också byta objektiv på kameran för att anpassa brännvidd, skärpedjup och ljusstyrka för att nå det resultat du önskar. Se alla våra cine- och filmkameror här.

Professionella filmkameror

Hos oss hittar du även professionella filmkameror till film- och TV-produktion för yrkesverksamma. Dessa kameror används inom allt från spel- och reklamfilm till naturfilmer, dokumentärer och all möjlig TV-inspelning. Se hela vårt sortiment av professionella filmkameror här.

Proffskamera för film- och TV-produktion
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.