Filma bröllop

Fokuserar du på videoproduktion av bröllop? I så fall behöver du antingen en systemkamera med bra videofunktion eller en dedikerad videokamera. Se även till att vara förbredd med ljud, ljus och fler än en kamera om det behövs.

Få ett stadigt resultat

För att du ska få en snygg och professionell video och minimera risken för skakningar, behöver du stöd av antingen ett enbenstativ, en gimbal eller en rigg. Det går att använda en handhållen kamera med stabilisering vid kortare inspelningar, men om du ska skapa längre videor handhållet finns det risk att du får skakningar i din video.

Här hittar du alla våra stativ, gimbals och axelriggar.

Ljussätt på kvällen eller i lokalen

Under ett bröllop är det troligt att du befinner dig i dunkla lokaler – därför är det viktigt att du förbereder dig med bra belysning. Vi har valt ut smidiga och kraftfulla LED-belysningar som passar perfekt till bröllopsinspelningar, och som du dessutom kan köpa extrabatterier till för att slippa vara beroende av vägguttag. 

Här hittar du all vår LED-belysning för video.

Komplettera med bra tillbehör

Oväntade händelser kan ske under en bröllopsdag och ibland kommer du i efterhand på saker som hade varit bra att ha med sig. En rymlig väska, något att sitta på och regnskydd om vädret ändras snabbt, är några bra tips. Glöm inte heller att ta med en vattenflaska och något att snacksa på, både till dig själv och till brudparet.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.