Planera bröllopsfest

Håller du på att planera en bröllopsfest? Vi har tekniken som gör festen ännu roligare och mer minnesvärd för både gästerna och brudparet. Placera ut engångs- eller polaroidkameror på borden, spela upp musik och tal med högtalare eller sätt upp en fotohörna för gästerna. Här finns även bra tips för dig som behöver köpa en bröllopspresent.

Bröllopsgäster
Bröllopsgäster

Bygg en fotohörna för dina gäster

Förgyll festen genom att rigga upp en fotohörna! Använd ett bakgundskit för att få en snygg bakgrund, lys upp med LED-belysning och lägg till lite rolig rekvisita. Sen placerar du en kamera, surfplatta eller mobil på ett stativ och låter gästerna skapa och minnesvärda bilder och videor under hela kvällen.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.