Planera bröllopsfest

Håller du på att planera en bröllopsfest? Vi har tekniken som gör festen ännu roligare och mer minnesvärd för både gästerna och brudparet. Placera ut engångs- eller polaroidkameror på borden, spela upp musik och tal med högtalare eller sätt upp en fotohörna för gästerna. Här finns även bra tips för dig som behöver köpa en bröllopspresent.

Skapa minnen tilllsammans med gästerna och fånga de spontana och tokiga sakerna som händer under festen. Placera ut kameror på borden och låt gästerna föreviga festen ur sitt perspektiv. Få resultatet direkt med en instax- eller polaroidkamera (direktfilmskamera) eller få en spännande överraskning när filmen från engångskameran framkallas.

Här hittar du hela vårt utbud av engångskameror och direktfilmskameror samt film till direktfilmskamerorna.

Bröllopsgäster
Bröllopsgäster

Se till att skaffa ett bra ljudsystem till festen för tal, spex och framförallt allt kunna spela musik – både till minglet, bröllopsvalsen och dansgolvet. Här hittar du högtalare, mikrofoner och mikrofonstativ av hög kvalitet.

Förgyll festen genom att rigga upp en fotohörna! Använd ett bakgundskit för att få en snygg bakgrund, lys upp med LED-belysning och lägg till lite rolig rekvisita. Sen placerar du en kamera, surfplatta eller mobil på ett stativ och låter gästerna skapa och minnesvärda bilder och videor under hela kvällen.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn